Surse CNN: SUA’s mai multe ari din NATO discus trimiterea mii de militaria n Romania, Bulgaria Ui Ungaria

SUA și mai multe ari aliate Sunt în discuții pentru a desfura mii de militari țăn Riley NATO din Europa de Est, online nainte o Potenial Invazie rusă a Ukrainei, ca dovadă de sprijin ț fa aga agresiunii Moscovei, au declarat pentru CNN trei oficiali americani familiarizai cu discuțiile.

Printre țările care iau considen considerare să accept trupele supplementare se numără Romania, Bulgaria și Ungaria. Ar urma să fie trimși aproximativ 1.000 de militari fn fiecare ară, rntr-o desfășrare asemnătoare cu group avansate de luptă stționate pre Present î arile baltice i Polonia.

SUA Marea Britanie sunt printer cei care iau considen considerare noile desfășurăi pre-invazie, dar nu toi cei membrii NATO sunt available s facă acest lucru, potrivit unui diplomat european. Prin urmare, SUA se află discn discuții pentru a trimite forțele supplementare pe o bază bilaterală sau, așa cum a descris-o un formal, ca o „coaliție voluntarilor”.

For american ar putea opera, a cum o fac day, unilateral ie Europa, dar ar putea opera sub structural command ale NATO.

Possibility of a desfura trupe mai aproape de Rusia înainte de o potențială Invazie marchează o schimbare direct an administrative SUA, care anterior se temea de riscul a provoca mai mai mult Moscova. Mycarea ar putea fi flosisită de Kremlin Pentru a acuza NATO The latest post, aguzație care Russia o folosește pentru a-justi justifica acumularea de forțe-a lungul granțelor cu Ucraina.

Secretly presiding al Pentagonului, John Kirby, declares that the SUA has a military base of 8,500. American Stay alert sportiness can cazul caren care is this chemato o for NATO is the fastest growing American nation. Cu toate acestea, marea majoritate an accostor for sunt destinate activismlor NATO. SUA și NATO au deja zici de mii de militari Euron Europa pe care să-i folosească pentru orice desfurare supplementary țăn ryle aliate est-europene.

See also  Russia is preparing for the great battle of Kherson. 40,000 soldiers and security forces were called in

Un diplomat NATO spunea urmă cu 2 zile ci Statele Unite s gondesc să trimme Euro Europa de Est militarioi în vestul continentului urmitorele siptimi. NATO will provide you with a plasat trupele with the status of alert flancul estic with nave avioane de luptă adiionale.

Acest lucru are de a a face cu trupele american care sunt deja în Europa ”, declare diplomatul, sub reserva anonimatului, confirm an articol in New York Times care a afirmat că preidintele american joe biden ia in considerate trimetere apepepe ţăi ţăn ţările aliate din Europa de Est, scrie Agerpres.

Russia’s NATO ultimatum timp cu privacy la criza din ukraina, spontaneously cc exacerbate tensiunile “ă ci acionează„ cu isterie ”active.

Diplomatul NATO a mai spus că event mişkri de trupe vor fi graduate şi cice orice complement a golurilor NATO pe flancul sis estic ar putea avea loc urmtoarele siptimini.

Editor: MB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *